Home » Otthon, család » Feltűnt egy link egy szolgáltatói listában, és jónak bizonyult a megérzésem!

Feltűnt egy link egy szolgáltatói listában, és jónak bizonyult a megérzésem!

Fontos a jó névválasztás, és ezáltal a domain-választás is. A vízszerelő 0-24 is elég lehetett volna, de ők, akikről írni szeretnék, nem csak ennyivel foglalkoznak. Hanem gázszereléssel még, külön duguláselhárítási rutinjuk és gyakorlatuk van, és bármilyen fűtésrendszereket is megreparálnak, vagy cserélnek. Sőt, újat üzemelnek be, ha kell! Így lett gondolom a nevük vizgazfutesszerelo24.hu, amiben minden benne van!

Azért szeretném bemutatni ezt a társaságot, mert pöpec munkát végeztek nálunk, és ők voltak az első olyan szerelői brigád, akiknek az emberei úgy jöttek azóta minden alkalommal, hogy kicsit sem árasztotta tőlük senki a „maszekolás” látszatát. Profi csapat, amely mindig dokumentálja a saját munkáit. Velük megérkeztek a szerelői munkák a XXI. századba, úgy gondolom.

Minket mondjuk a vízszerelő 0-24 névre keresztelt dolog érdekelt csak eddig, mert sokszor költöztünk, de egy teljes megyén belül jönnek bárhová, szóval nem baj, hogy már nem Budapest az otthonunk. Először még csak a nevük döntött a kiválasztásuknál, aztán már más kontakt után nem is kutattunk. Más miatt még nem kellett riasztanunk őket (mint amit a vízszerelő 0-24 csinál), de jó tudni, hogy hozzájuk lehet fordulni a csatornától a gázkazánig mindennel. Szerencsétlenek voltunk a vizes dolgokkal az említett költözésekkor, de ha egyszer ők már megcsináltak valamit, az többet nem romlott már el újra. Attól „0-24”, hogy igyekeznek mindig ráérni. Az egészet meggyorsítja egy profi megoldás, amin belül ott van egy HIBABEJELENTÉS gomb a weboldalok főlapján. Szóval már az interneten, az adatainkat meghagyva előre közölhetjük a problémáinkat, ismertethetjük azok jellegét, és így kérhetünk visszahívást. A nap bármely szakában. Kulcsszavai náluk a sokszínűségnek: Kiépítés, Szerelés, Javítás, Karbantartás, Csere, Szerviz.

Egy sima kádfelújítás és wc-csere pont úgy egy profikra bízandó dolog, mint valami összetettebb feladat, mint amilyen mondjuk egy bojler vagy kazán javítása. Van különbség egy bojler és egy sima wc között ez igaz, de leírják érthetően, miért téves úgy gondolni, hogy a könnyebbikkel elbánunk mi is.

Nem bánunk, mert a szakszerűtlenség mindenhol hibák ejtéséhez vezet, amitől pedig lehet, hogy majd később hibásodik meg látványosan bármi. Ha valamit, bármit meg kell szerelni az otthonotokban, hívjátok őket!