Home » Webáruház » A fehér edzőcipő a sport-chic stílus alapeleme

A fehér edzőcipő a sport-chic stílus alapeleme

A trend szakértői folyamatosan tanulmányozzák az élet minden területét: a gazdaságot, a dizájnt, a művészetet és a kultúrát. De mit jósolnak a következő 1-2 évre? Milyen lábbeli lesz a legtrendibb és legnépszerűbb?

A trendek a társadalom aktuális igényeit tükrözik és a mai társadalomnak elege van a keretekből, a giccsből és a túldramatizálásból. A sport a legtöbb ember életének szerves része és a modern ruhatár megváltoztatásának okává vált. Az olyan sportos elemeket az arculatban, mint a fehér edzőcipő már nem tekintik a rossz ízlés jelének és ez a lábbeli már megelőzte a nők kedvenc magassarkúját is. A fehér edzőcipő sport-chic stílus egyik legáltalánosabb eleme. Ez egy olyan stílus, ami a glamour és a sportos öltözködés kombinációjának tekinthető egy öltözékben.

A modellek is igencsak kedvelik. A trend jelenlegi ikonjai közé tartoznak a Hadid nővérek és a Kardashian család is. A mindenre kiterjedő kényelmi trend arra ösztönzi a hölgyeket, hogy lazítsanak és bátran viseljenek fehér edzőcipőt bármilyen helyzetben.