Home » Webáruház » Rendkívül népszerű a Xiaomi okostelefon

Rendkívül népszerű a Xiaomi okostelefon

A Xiaomi cégnek 2011 augusztusában jelent meg az első okostelefonja, valószínűleg ez lehet az oka, hogy hazánkban még sokan nem hallottak erről a márkáról. Nem szabad azt gondolnunk, hogy a Xiaomi okostelefon minőségben alulmarad az ismert márkák készülékeivel szemben, ugyanis ennek a cégnek az alapelve, hogy kizárólag prémiumot gyárt.

Kevés készüléket dob piacra a gyártó, de azok nagyon rendben vannak. Nem válik elavulttá a most vadonatúj mobilunk, ha ettől a gyártótól választunk, mivel ennél nincsenek félévente új telefonok, sem pedig nem frissíthető operációs rendszer. A gyártó úgy véli, hogy a prémiumkategóriás, meglehetősen kedvező áron megvásárolható Xiaomi okostelefon nem szorul reklámozásra, hiszen a tények magukért beszélnek.

A stratégia működik, az első készülék megjelenése óta az eladás szárnyal. Minden országban, ahol csak megjelenik a Xiaomi okostelefon, ott rekordidő alatt népszerűvé válik. Pontosan így van ez Magyarországon is, ezért érdemes megfontolni a gyártó valamelyik termékének beszerzését.