Home » Internet linkek » Mennyibe kerül egy WordPress weboldal?

Mennyibe kerül egy WordPress weboldal?

Egy WordPress weboldal készítése nem a legegyszerűbb feladat, főleg ha nem rendelkezel webdesigner tapasztalattal. Szükséged lesz domain névre, tárhely szolgáltatásra, SSL tanúsítványra, CMS rendszerre és még sorolhatnám, mi mindenre. Ismered ezeket a weboldal készítéssel kapcsolatos kulcsszavakat? Ha nem, akkor bizony szükséged lesz még egy weboldal készítéssel foglalkozó profi csapatra is!

WordPress weboldal készítése önállóan

Ez a leginkább költséghatékony megoldás, hiszen nem kell több százezer forintot fizetned egy webes cégnek vagy szakembernek. Viszont rengeteg időbe fog kerülni, mire elkészíted az első weboldalad és rájössz az összes buktató megoldására.

Önmagadnak kell majd elintézned a weboldal felépítését, az UI/UX design megtervezését, a domain és a hosting megvásárlását. Ezután fokozatosan bele kellesz rázódnod a weboldal karbantartás menetébe, nem beszélve a folyamatos frissítésekről és a biztonsági kockázatokról.

Ha önerőből készíted a weboldalad, akkor a domain név regisztrációja és a tárhely szolgáltatás kerül csak pénzbe. Ezek általában éves díjszabással dolgoznak, évente 20-30 ezer forintból ki lehet jönni a legjobb esetben.

WordPress weboldal készítés profi szakemberekkel

Egy másik lehetőség, hogy egy hozzáértő csapatot bízol meg álmaid holnapjának elkészítésével. Ez az ajánlat különösen akkor szól Neked, ha a weboldal készítés Budapest környékén érdekel.

Ugyanis elég csak egy konzultáción részt venned, elmondanod az igényeidet, a Kiszervezett Marketing csapata pedig megvalósítja minden elképzelésed. Több tucat prémium bővítményt is biztosítunk ingyenesen új ügyfeleinknek.

Általánosságban elmondva, ha már a 2023-as weboldal készítési árakról beszélünk, akkor egy minőségi belépő szintű WordPress weboldal ára 200.000-250.000 Ft között mozog.

Attól függően, hogy milyen funkciókat szeretnél, illetve igényt tartasz egyedi megoldásokra vagy sem, ez az ár változhat mindkét irányban. Lépj velünk kapcsolatba, és egy héten belül kezdheted az online értékesítést egy vadiúj webáruházban, vagy a blogolást egy esztétikus és felhasználóbarát weboldalon!

Szükség esetén biztosítjuk a webhelyed folyamatos karbantartását, biztonsági frissítését és az általad kért fejlesztéseket is elvégezzük. Online maketing kampányok megvalósításával is foglalkozunk, ha gyorsan akarsz több száz vagy ezer látogatót az új oldaladon.