Home » Webáruház » Egyedi és utánozhatatlan a kézműves sör

Egyedi és utánozhatatlan a kézműves sör

A sörről talán mindenkinek a viszonylag egyszerű dobozban vagy üvegben kapható, kissé kesernyés, habzó ital jut eszébe. Igen ám, csakhogy létezik kézműves sör is. Ezt a nedűt legalább egyszer érdemes megkóstolni. Nincs konkrét definíció arra nézve, mi tartozik ebbe a kategóriába.

Az biztos, hogy minden olyan termék, ami viszonylag kisebb üzemben készül és nagyon határozott, semmihez sem hasonlítható karakteres ízzel rendelkezik. A kézműves termék árpamalátából, komlóból és vízből készül. Semmiféle adalékanyagot nem tartalmazhat. A sör ezen fajtái mind külsőre, mind pedig ízvilágra nagyon széles skálán mozognak. Pasztörizálási folyamat sem végezhető az italon. Egy ilyen terméknél hosszabb időt fordítanak a természetes érlelődési folyamatra.

A tartósítási folyamatot szűrők segítségével végzik. Csomagolásuk egyediséget, hangulatot tükröznek. Az internetes térnek hála, az otthon kényelméből lehetőségünk van alaposan áttanulmányozni a kínálatot. A boltok rugalmasságának hála pedig, a kézműves sör is kérhető kiszállítással.