Home » Webáruház » A wok serpenyő megéri az árát

A wok serpenyő megéri az árát

A termék által egészséges és ízletes ételeket készíthet kevés zsiradék hozzáadásával. A wok serpenyő ovális alakú, magas falú és erős felépítésű. A felülete tapadásmentes, így nem kell attól tartani, hogy a falára ragadnak az ételmaradékok. Egy minőségi termék alkalmazható gáz-, kerámialapos, illetve elektromos tűzhelyen.

A prémiumkategóriás darabokkal kapcsolatban meg kell említeni, hogy jóval magasabb árkategóriába tartoznak a hagyományos típusokkal szemben. Minden pénzt megérnek, hiszen több éven keresztül gond nélkül használhatóak. A wok serpenyő tisztítása sem okoz különösebb fejtörést. Ha elkészítette az ételt és már nem szeretné használni, akkor nem kell mást tennie, mint forró vízzel feltölteni és állni hagyni néhány percig.

Ezután egy puha mosogatószivaccsal és kevés mosogatószerrel át kell törölni az oldalait. A wok serpenyő a sütés és főzés mellett, alkalmas zöldségek párolására is. Rengeteg ételkülönlegesség készíthető el benne, így ha szeret kísérletezni, akkor mindenképp érdemes beszereznie.