Home » Webáruház » A rózsakvarc ásvány nyakláncok a nőiesség jegyében

A rózsakvarc ásvány nyakláncok a nőiesség jegyében

A nők számára az egyik legszebb ajándék egy szép ékszer. Valljuk be őszintén, hogy mi nők szó szerint rajongunk az ékszerekért. Az ásvány nyakláncok nem csak gyönyörűek, de ráadásul még közérzetünkre és egészségünkre is pozitív hatást gyakorolnak, ráadásul ezeket az ékszereket egyénre szabva is lehet készíttetni, akár kedvenc ásványainkkal elkészítve, akár horoszkópunk szerint, vagy épp aktuális élethelyzetünk szerint.

A rózsakvarc nyaklánc egy igazán nőies ékszer, már csak ránézésre is tükrözi a szeretetet és a megnyugvást, nem véletlenül nevezik ezt az ásványt a szeretet kövének. Ennek az ásványnak a kedvelői szeretetteljesen és harmonikus jellemmel rendelkeznek, viselése továbbá még nőiességet is sugall.

A rózsakvarc vélt hatásai: kommunikáció, nyugtató, méregtelenítő, vese, szív, bőr.

Az ősidőkben is ismerték és használták ezt az ásványt, azonba akkoriban leginkább a nők termékenységének fokozására használták, valamint a szívfájdalmak megszüntetésére. Régen használták még szerelemvonzásra is, valamint a kapcsolatok javítására.

Ez az ásvány ékszer gyengébbé, de még is határozottá teszi a nőket. Viselése közben, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk, növeli az önbizalmunk, valamint segít abban, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. Minden olyan pozitív hatással rendelkezik, amelyekre a nőnek szükségük van, hiszen sajnos a mai világan a legtöbb nő nem rendelkezik elég önbizalommal, de ez az ásvány ebben is segítségünkre lehet, pusztán viselésétől már is megváltozik kisugárzásunk.