Home » Szórakozás, pihenés » A Netflix sokszínű kínálata

A Netflix sokszínű kínálata

Sokunkat bosszant, hogy a televízióban nézett filmeket gyakran megszakítják reklámokkal, ilyenkor átkapcsolunk, de az is előfordul, hogy elmegy a kedvünk a filmnézéstől. De már itt van a Netflix, egy előfizetéssel elérhető streamingszolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy reklámok nélkül nézhessük a filmeket és tévéműsorokat. Ehhez mindössze egy internetre kapcsolt eszközre van szükség. A műsorok letölthetőek az iOS, Android vagy Windows 10 eszközökre, így pedig internetkapcsolat nélkül is élvezhetjük a kedvenc alkotásainkat.

Voltaképpen, a Netflix tartalma régiónként eltérő lehet, ráadásul idővel változhat. Kínálata rendkívül sokszínű, mindenki megtalálja benne a neki igazán tetsző tartalmakat. Nem kell már átkapcsolni a kellemetlen reklámok miatt, egyszerűn csak leülünk és megtekinthetjük a kiszemelt alkotást. A szolgáltatás minden olyan eszközön elérhető, amin fut a Netflix app. Okostévé, játékkonzol, okostelefon, táblagép, streaming médialejátszó egyaránt kényelmesen használható a célra.

Nagyon érdekes alkotások tekinthetőek meg az említett szolgáltatásnak köszönhetően. Például egy igazán szívmelengető sorozat a Szerelem és autizmus is. A különleges dokumentumsorozatról sok információt megtudhatunk a colore.hu internetes oldalon. A randizás kiszámíthatatlan világa az autizmussal élő fiataloknak még nehezebb, mint az egészséges társaiknak. Életünk nagy részét a párkeresés, a kapcsolaton/házasságon való munkálkodás, a párunkkal megélt pillanatok teszik ki.

A dokumentumfilmben a készítők ausztrál fiatalok életét, ismerkedését és kapcsolatait követik, olvasható a colore.hu portálon. Az egyik fiatalnak az is nehezére esik, hogy szóba álljon a másik nem képviselőivel, másik két fiatalt pedig éppen az eljegyzésük előtt ismerhetünk meg a filmből. Csupa szeretet és elfogadás ez a 2 évados műsor, megtekintése mindenkinek ajánlott, akinek szívmelengetésre van szüksége. Az alkotás bővebb leírása megtalálható a colore.hu weboldalon. Tájékozódjon a Netflix által kínált alkotásokról, lehetőségekről!